fundatia usana

„Visez la o lume lipsită de durerea și suferința provocată de boli degenerative. Visează și tu alături de mine. Iubește viața și trăiește-o din plin, cu multă fericire și sănătate.”

Myron Wentz, PhD, vizionar, om de știință, filantrop și antreprenor

 

Dr_wentz1

Fondatorul USANA, Dr. Myron Wentz, doctor, este microbiolog, imunolog și pionier în diagnosticarea bolilor infecțioase. În 1974, el a întemeiat Gull Laboratories pentru a dezvolta diagnosticarea virală și printre cele mai importante succese din această perioadă a fost primul test de diagnosticare disponibil comercial pentru virusul Epstein-Barr, cunoscut mai bine drept virusul care cauzează mononucleoza.

Însă succesul nu a fost niciodată singurul obiectiv al lui Myron Wentz. În schimb, și-a trăit viața în jurul unui vis al unei lumi fără durere și suferință. O lume lipsită de boli. Și a întemeiat USANA pentru a-l ajuta să-și ducă visul mai departe, asigurându-le oamenilor din întreaga lume cele mai avansate suplimente pe care le poate produce știința.

usana nutrimeal

Cea mai sanatoasa familie de pe Pamant™

Sănătatea pură este creată prin acțiuni zilnice bine gândite și obiceiuri consistente; și totul începe prin folosirea unor suplimente premium. Pentru a avea parte de toate beneficiile suplimentelor tale, trebuie să adopți un stil de viață care include un regim compus din alimente neprelucrate, mișcare constantă, hidratare, managementul stresului, odihnă corespunzătoare și atenție, în general. Acesta este sensul expresiei #TrăieșteUSANA. Inspiră-te și alătură-te comunității noastre alătură-te comunității noastre, afla mai multe despre USANA.

microsanatate_catalina_aristizabal
microsanatate_michael_callejas
microsanatate_isabelle_wilson
microsanatate_sergio_roxas

„Nu aștepta să ți se întâmple ceva rău înainte să preiei controlul asupra stării tale de sănătate.”

Catalina Aristizabal

„Vreau să investesc în viitorul meu, iar USANA mă ajută să am stilul de viață necesar pentru a atinge acest obiectiv.”

Michael Callejas

„Cred că oamenii pot să se facă mai bine constant, dacă au parte de substanțele nutritive de care au nevoie. „

Isabelle Wilson

„Trebuie să te concentrezi pe sănătate într-un mod holistic. Astfel, trebuie să avem grijă de corp, de minte și de spirit.”

Sergio Rojas

Campionii aleg USANA

Mai mulți atleți au încredere în USANA decât în orice altă companie de suplimente atunci când este vorba despre sănătatea lor.

sportivi usana 2
sportivi usana 1

*Produsele la care se face trimitere în acest articol sunt notificate în UE ca fiind suplimente alimentare, nu produse pentru sportivi. Acest articol reflectă opiniile personale ale unor consumatori care sunt atleți. Aceste produse nu sunt menite să fie consumate pentru a îmbunătăți performanța sportivă, ci pentru a complementa un stil de viață sănătos.

USANA este renumită pentru fabricarea unor produse de cea mai bună calitate, susținute de o garanție de eficacitate. Pentru a te asigura că tu și familia ta primiți produse USANA autentice, de talie mondială, cumpără-le în mod exclusiv prin Asociatul independent USANA sau de pe USANA.com.

Atletul prezentat este fie Asociat, fie un utilizator dedicat al produselor, care a primit gratuit produse USANA și/sau un onorariu pentru asociere.

Aceste rezultate nu sunt obișnuite. La fel ca în cazul altor programe de sănătate sau de fitness, se recomandă urmarea unui plan de alimentație echilibrat și efectuarea de exerciții în mod obișnuit pentru a obține rezultate pe termen lung în ceea ce privește pierderea greutății. Rezultatele vor varia.

Alătură-te mișcării