„Visez la o lume lipsită de durerea și suferința provocată de boli degenerative. Visează și tu alături de mine. Iubește viața și trăiește-o din plin, cu multă fericire și sănătate.”

Myron Wentz, PhD, vizionar, om de știință, filantrop și antreprenor

Fondatorul USANA, Dr. Myron Wentz, doctor, este microbiolog, imunolog și pionier în diagnosticarea bolilor infecțioase. În 1974, el a întemeiat Gull Laboratories pentru a dezvolta diagnosticarea virală și printre cele mai importante succese din această perioadă a fost primul test de diagnosticare disponibil comercial pentru virusul Epstein-Barr, cunoscut mai bine drept virusul care cauzează mononucleoza.

Însă succesul nu a fost niciodată singurul obiectiv al lui Myron Wentz. În schimb, și-a trăit viața în jurul unui vis al unei lumi fără durere și suferință. O lume lipsită de boli. Și a întemeiat USANA pentru a-l ajuta să-și ducă visul mai departe, asigurându-le oamenilor din întreaga lume cele mai avansate suplimente pe care le poate produce știința.

Cea mai sanatoasa familie de pe Pamant

 

Sănătatea pură este creată prin acțiuni zilnice bine gândite și obiceiuri consistente; și totul începe prin folosirea unor suplimente premium. Pentru a avea parte de toate beneficiile suplimentelor tale, trebuie să adopți un stil de viață care include un regim compus din alimente neprelucrate, mișcare constantă, hidratare, managementul stresului, odihnă corespunzătoare și atenție, în general. Acesta este sensul expresiei #TrăieșteUSANA. Inspiră-te și alătură-te comunității noastre alătură-te comunității noastre, afla mai multe despre USANA

Stiinta USANA

 

Produsele USANA au la bază un proces amplu de cercetare, iar pentru a crea substanțe nutrivite de cea mai bună calitate, oamenii de știință din echipa noastră au colaborat cu aceste – dar și alte – instituții de prestigiu.

În momentul în care miliardele de celule din organism primesc combustibilul de care au nevoie pentru a se dezvolta, acest lucru se reflectă și asupra ta.

Afla mai multe despre cum se traieste USANA din articolul de aici.


Alătură-te mișcării

Celavive Prietenii nu si lasa prietenii sa rateze ocazia Social Shareable

Alaturi de USANA, ca asociat sau distribuitor, poti crea o afacere a carei succes depinde in totalitate de tine. Esti propriul tau sef. Iti faci propriul tau program – lucrezi cat de mult sau de putin vrei – si castigi bani facand ceea ce-ti place. Tu iei deciziile, dar nu esti pe cont propriu. Vei avea acces la o retea de sustinere care iti ofera instrumente, cursuri de formare si expertiza, ca tu sa poti avea succes.

Îți plac produsele USANA? Aveți prieteni, familie și colegi de muncă care ar avea de câștigat să le folosească? V-ați dori potențialul de a obține un venit excelent în timp ce împărtășiți darul sănătății optime? Dacă răspunsul tău este da, atunci a te alătura ca asociat de vânzări ar putea fi opțiunea perfectă pentru tine.

 • Economisiți până la 10% la prețurile de vânzare cu amănuntul.
 • Economisiți suplimentar 10% înregistrându-vă pentru livrări recurente convenabile (Comandă automată).
 • Câștigați potențial comisioane pe baza vânzărilor de produse.
 • Partajați această oportunitate USANA cu alții și construiți-vă propria echipă de vânzări.
 • Calificați-vă pentru stimulente exclusive și evenimente de talie mondială.

Dacă intenția ta principală de a deveni membru USANA este de a profita de prețurile reduse pentru membri, atunci programul pentru clienți preferat este pentru tine. Înregistrându-vă ca CP sau Client preferat, veți obține automat prețul de membru pentru toate produsele sale disponibile pe piața dumneavoastră.

 • Economisiți până la 10% la prețurile de vânzare cu amănuntul.
 • Economisiți suplimentar 10% înregistrându-vă pentru livrări recurente convenabile (Comandă automată).
 • Fara comisioane la inscriere sau nivel minim de comanda
Proflavanol C100 protectie antioxidanta inovatoare Social Shareable

Sapte moduri de a obtine venituri prin USANA

 • Câștigă profit din diferența dintre Prețul Preferat și prețul de vânzare
 • Obține un comision inițial de până la 20% din propriile vânzări și din volumul de vânzări realizat de echipa ta
 • Recompensează-te cu excursii de lux, premii sau chiar sume de bani, prin programe generoase de stimulente
 • Sponsorizează noi Parteneri Premier Platinum (PaceSetters) și primești până la 15% din volumul de comisioane obținut de aceștia pe toată durata afacerii lor USANA
 • Fii unul dintre principalii câștigători de venit USANA și primești o parte din bonusul trimestrial de 1.000.000$
 • Participă la bonusul colectiv săptămânal global de 3%.
 • Câștigă un bonus de 25%** din prețul de vânzare fără taxe pentru toate produsele Celavive vândute către Clienți Preferați sponsorizați în mod personal, cu ocazia comenzii lor inițiale de produse Celavive®

 

*În momentul de față, suma alocată spre plată este de 1.000.000$ pe trimestru. Sumele alocate variază de la un trimestru la altul.
**Punctele pentru Volumul de Vânzări (Sales Volume Points – SVP) aferent acestei comenzi inițiale de produse Celavive® nu se acumulează și nu se includ în vânzările Asociatului sponsor. Pentru a participa la această schemă de bonusuri, nu este necesară autorizarea pentru comision. Volumul de vânzări aferent tuturor celorlalte comenzi de Celavive către Asociați și comenzi Celavive suplimentare către Clienți Preferați se va acumula în linie cu planul actual de compensare USANA.
Află despre venitul mediu al Asociaților USANA.